„Tähtis pole mitte järjest uus toodang – tähtis on,
et klient saab teilt ka 10 ja 20 aasta pärast
pikka sama kõrget kvaliteeti“
Klaus Schostak
***
1972. aastal kohtas Liis Veltmann Lääne-Saksamaal elupõlist kondiitrit Klaus Schostakit. See kohtumine muutis Liisu elu.
Kui maailm lahti läks, käis Liis 1990. aastal Klausil Bad-Soden-Allendorfi väikelinnas külas. See, mida ta Klausi väikeses kondiitriäris nägi, hakkas talle nii meeldima, et ta asutas ka Tallinna saksa-austria parimaid traditsioone järgiva kondiitriäri - Pagariliisu.
Kvaliteedi garanteerib see, et oma meistreid koolitab Pagariliisu tänaseni Klausi juures.
Nüüdseks on Pagariliisu tähistanud juba oma 20. sünnipäeva.
Eduloo põhimõtted on lihtsad – ostjaile meeldivad retseptid ja parimad toorained.
Eesti jahu, Eesti või, värske kohupiim ja vahukoor.
***

|